Salade met Tomme de Savoie

Ingrediënten
een handjevol grof gehakte amandelen amandel- of olijfolie, zeezout en peper platte peterselie en bieslook
200 g Tomme de Savoie-kaas
250 g groene asperges
2 roze grapefruits
1 struikje witlof
een handvol baby-spinazieblaadjes
2 Granny Smith appels
Bereiding
Pel de grapefruit en verdeel die in partjes. Vang daarbij het vrijgekomen sap op. Maak een dressing van het grape- fruitsap, de amandelolie en een snufje zout en peper. Kook de in 3 stukken gesneden asperges 2 à 3 minuten in licht gezouten water.
Snijd de appels in blokjes, snijd de kaas in stukjes.
Voeg de asperges, appel, grapefruit, spinaziebald, witlof, peterselie, bieslook en kaas in een slakom en meng.
Giet de vinaigrette over de salade en strooi er de grof gehakte amandelen over.